Design tijdschrift
Design tijdschrift
Outdoor Salontafel

Growing Table

Outdoor Salontafel De Growing Table is gemaakt van walnoothout, dat de kleur van aarde weerspiegelt en een achtergrond creëert die planten beter zichtbaar maakt. Het algehele ontwerp is een kruising van dynamische beweging en statische houding. De tafel biedt een ruimte waar planten kunnen groeien en aan tafel kunnen worden bekeken om een plek te creëren voor ontspanning en interactie met de natuur. Het tafelblad verspreidt licht om een kaselement te creëren. Ten slotte is de tafel gemaakt om gemakkelijk op te bergen; het zou kunnen worden neergehaald in een 26 "x 26" x 4 "kubussen.

Naam van het project : Growing Table, Naam van de ontwerper : Nga Ying, Amy Sun, Naam van de cliënt : .

Growing Table Outdoor Salontafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.