Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bureau Om Te Bouwen Tot Bed

1,6 S.M. OF LIFE

Bureau Om Te Bouwen Tot Bed Het belangrijkste concept was om commentaar te geven op het feit dat ons leven aan het krimpen is om in de kleine ruimte van ons kantoor te passen. Uiteindelijk realiseerde ik me dat elke beschaving een heel andere perceptie van dingen kan hebben, afhankelijk van de sociale context. Dit bureau kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor een siƫsta of om een paar uur 's nachts te slapen op die dagen dat iemand moeite heeft om deadlines te halen. Het project is vernoemd naar de afmetingen van het prototype (2,00 meter lang en 0,80 meter breed = 1,6 cm) en het feit dat werk steeds meer ruimte inneemt in ons leven.

Naam van het project : 1,6 S.M. OF LIFE, Naam van de ontwerper : Athanasia Leivaditou, Naam van de cliƫnt : Studio NL (my own practice).

1,6 S.M. OF LIFE Bureau Om Te Bouwen Tot Bed

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.