Design tijdschrift
Design tijdschrift
3 In 1 Computeraccessoires

STACK TOWER

3 In 1 Computeraccessoires De DIXIX Stack Tower is ontworpen om verschillende elektronische accessoires netjes en netjes in één blok te organiseren, zoals een "TOWER". Deze toren bevat een stereoluidspreker (versterkt het geluid en de muziek van je computer), een kaartlezer en een USB Dock. Kracht en gegevens worden automatisch verzonden wanneer ze op elkaar worden gestapeld.

Naam van het project : STACK TOWER, Naam van de ontwerper : Yen Lau, Naam van de cliënt : Dixix International Ltd..

STACK TOWER 3 In 1 Computeraccessoires

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.