Design tijdschrift
Design tijdschrift
Theepot

Unpredictable

Theepot In de toekomst zal de gebruikerservaring een steeds belangrijkere rol spelen bij productontwerp. Omdat elke consument zijn / haar unieke eigenschap heeft, moet het gevoel van de consument van alle aspecten in aanmerking worden genomen om meer gehumaniseerde producten te ontwerpen. Het concept van dit ontwerp is om gebruikers aan te moedigen hun eigen theepot te ontwerpen volgens hun gevoel en verbeeldingskracht. Door verschillende flexibele componenten te demonteren en weer in elkaar te zetten, kunnen gebruikers het uiterlijk van de theepot veranderen en methoden gebruiken, wat veel plezier brengt in het dagelijks leven.

Naam van het project : Unpredictable, Naam van de ontwerper : zhizhong, Naam van de cliƫnt : .

Unpredictable Theepot

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.