Design tijdschrift
Design tijdschrift
Voor Handsfree Chatten

USB Speaker and Mic

Voor Handsfree Chatten De DIXIX USB-luidspreker en microfoon is ontworpen voor zijn functie. De microfoonluidspreker is ideaal voor handsfree gesprekken via internet, de microfoon bevindt zich recht naar u toe om uw stem duidelijk naar de ontvanger over te brengen en de spreker zendt de stem uit van de persoon met wie u communiceert.

Naam van het project : USB Speaker and Mic, Naam van de ontwerper : Yen Lau, Naam van de cliƫnt : Dixix International Ltd..

USB Speaker and Mic Voor Handsfree Chatten

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.