Design tijdschrift
Design tijdschrift
Oorbellen

GEMEL

Oorbellen Mijn doel was om een edelsteen te maken met persvormen als mijn fabricagemethode en het product te gebruiken in mijn historisch gerefereerde sieradenontwerpen. Het resultaat is een lichtgewicht replica edelsteen 'Gemel'. 'Gemel' kan worden geproduceerd in een grote verscheidenheid aan levendige kleuren, patronen en maten. 'Gemel' is lichtgewicht, waardoor het mogelijk is om grote stenen 'Gemel' als oorbellen te dragen, die comfortabel zijn voor de drager. Het gebruik van 'Gemel' geeft mij de mogelijkheid om een breed scala aan vormen en kleuren in mijn sieradenontwerp op te nemen.

Naam van het project : GEMEL, Naam van de ontwerper : Katherine Alexandra Brunacci, Naam van de cliƫnt : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Oorbellen

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.