Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hoofdkantoor

Weaving Space

Hoofdkantoor In dit project is een gebruikt fabrieksgebouw getransformeerd tot een multifunctionele ruimte met onder meer een showroom, een catwalk en een ontwerpbureau. Geïnspireerd door het “weven van stoffen”, werd een aluminium geëxtrudeerd profiel gebruikt als basiscomponent van de muren. Verschillende dichtheden van de extrusies definiëren verschillende functies van de ruimtes. De muur van de gevel ziet eruit als een grote koffer waaruit alle onbevoegden kunnen worden geweerd. Binnen in het gebouw worden extrusies met een lagere dichtheid gebruikt om alle ruimtes semi-transparant te maken, om de communicatie tussen franchisenemers en ontwerpers te stimuleren.

Naam van het project : Weaving Space, Naam van de ontwerper : Lam Wai Ming, Naam van de cliënt : PMTD Ltd..

Weaving Space Hoofdkantoor

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.