Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel

Two in One

Stoel Ik vind de combinatie van de sieraden van kunststof en multiplex (hout) erg perspectief. De basis van het idee en de constructie van deze stoel is boog-hoefijzer. Het boog-hoefijzer kan elke kleur hebben, maar moet verplicht worden versterkt door de twee paar stalen staven, omdat de negatieve helling van de voorpoten een extra moment creëert en daarom extra belasting op hen. Het ruggedeelte van de stoel kan worden gemaakt van het multiplex en verder gaan op de numeriek gestuurde machine. De voor- en achterkant kunnen afzonderlijk worden geproduceerd en vervolgens worden gelijmd (op pinnen) of gemonteerd

Naam van het project : Two in One, Naam van de ontwerper : Viktor Kovtun, Naam van de cliënt : Xo-Xo-L design.

Two in One Stoel

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.