Design tijdschrift
Design tijdschrift
Omslag Voor Menu

Magnetic menu

Omslag Voor Menu Een paar plastic transparante folies verbonden met magneten die dienen als de perfecte omslag voor verschillende soorten drukwerk. Makkelijk te gebruiken. Gemakkelijk te vervaardigen en te onderhouden. Duurzaam product dat tijd, geld en grondstoffen bespaart. Milieuvriendelijk. Gemakkelijk aan te passen voor verschillende doeleinden. Ideaal te gebruiken in restaurants als omslag voor menukaarten. Als de ober je bijvoorbeeld slechts één pagina met fruitcocktails brengt en slechts één pagina met taarten voor je vriend, is het bijna alsof je gepersonaliseerde menu's speciaal voor jou hebt gemaakt.

Naam van het project : Magnetic menu, Naam van de ontwerper : Dragan Jankovic, Naam van de cliënt : .

Magnetic menu Omslag Voor Menu

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.