Design tijdschrift
Design tijdschrift
47-Inch Led-Tv Die De Hd-Uitzending Ondersteunt,

Triump

47-Inch Led-Tv Die De Hd-Uitzending Ondersteunt, Constructivistische benaderingen die het gevoel van gladheid stimuleren, nette randen zijn onze inspiratie geweest. De ontwerper wilde de hap-tische en visuele zintuigen van het publiek voeden met illusies gecreëerd met verschillende materialen zoals glas, plaatstaal, verchroomde oppervlakken en wit licht.

Naam van het project : Triump, Naam van de ontwerper : Vestel ID Team, Naam van de cliënt : .

Triump 47-Inch Led-Tv Die De Hd-Uitzending Ondersteunt,

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.