Design tijdschrift
Design tijdschrift
46 "led-Tv Die De Hd-Uitzending Ondersteunt,

V TV - 46120

46 "led-Tv Die De Hd-Uitzending Ondersteunt, Geïnspireerd door hoogglans reflecterende oppervlakken en spiegeleffecten. Voorkant en achterkant achterkant is gemaakt van kunststof spuitgiettechnologie. Het middendeel is gemaakt van gietijzer. De ondersteunende standaard is speciaal ontworpen met glas dat aan de achterkant is geverfd en een transparante hals met verchroomd ringdetail. Het glansniveau dat op oppervlakken wordt gebruikt, is bereikt via speciale verfprocessen.

Naam van het project : V TV - 46120, Naam van de ontwerper : Vestel ID Team, Naam van de cli├źnt : .

V TV - 46120 46 "led-Tv Die De Hd-Uitzending Ondersteunt,

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.