Design tijdschrift
Design tijdschrift
High-End Tv

La Torre

High-End Tv In dit ontwerp is er geen voorklep die het scherm vasthoudt. De tv wordt vastgehouden door de achterkast die verborgen is achter het beeldscherm. De eloxale dunne rand rondom het scherm wordt alleen gebruikt voor cosmetische illusie. Om al deze redenen is het enige dominante element een display in tegenstelling tot de gewone tv-vorm. Eiffeltoren is de inspiratiebron voor La Torre. Enkele van de belangrijkste overeenkomsten van deze twee zijn reformistisch in hun tijd en hebben hetzelfde zijaanzicht.

Naam van het project : La Torre, Naam van de ontwerper : Vestel ID Team, Naam van de cli├źnt : .

La Torre High-End Tv

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.