Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kloktoepassing

Dominus plus

Kloktoepassing Dominus plus drukt tijd op een originele manier uit. Als stippen op domino-stukken vertegenwoordigen drie groepen stippen: uren, tientallen minuten en minuten. De tijd van de dag is af te lezen aan de kleur van de stippen: groen voor AM; geel voor PM. De applicatie bevat een timer, een wekker en een klokkenspel. Alle functies zijn navigeerbaar door afzonderlijke hoekpunten aan te raken. Het heeft een origineel en artistiek ontwerp dat de werkelijke 21ste-eeuwse Face of Time presenteert. Het is ontworpen in een prachtige symbiose met de hoesjes van draagbare Apple-apparaten. Het heeft een eenvoudige interface met slechts een paar noodzakelijke woorden om het te bedienen.

Naam van het project : Dominus plus, Naam van de ontwerper : Albert Salamon, Naam van de cliënt : .

Dominus plus Kloktoepassing

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.