Design tijdschrift
Design tijdschrift
42 "bms Led Tv

Agile

42 "bms Led Tv AGILE LED-tv is ontworpen om het beeld op het scherm te benadrukken door een smalle rand toe te passen en de tv-trend te vangen met de slanke look. De scherpte op de dunne rand rond het scherm zorgt voor verschillende reflecties en uitstraling van licht op het oppervlak, wat resulteert in de lichtheid van het ontwerp. Dit heeft ook invloed op het ontwerp van de tv-standaard. Met metaal afgewerkte oppervlakken met matige plastic voetjes en semi-transparante voetnek worden met hetzelfde doel uitgevoerd met tv. Het aanpassingsgedeelte van de AGILE zijn de transparante lenzen in kleuren.

Naam van het project : Agile, Naam van de ontwerper : Vestel ID Team, Naam van de cliƫnt : .

Agile 42 "bms Led Tv

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.