Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huis

Geometry Space

Huis Dit project is een villaproject in [SAC Beigan Hill International Arts Centre] in de buitenwijken van Shanghai, er is een kunstcentrum in de gemeenschap, dat veel culturele activiteiten biedt, de villa kan een kantoor of studio of huis zijn, het community scape center heeft een groot meeroppervlak , dit model ligt direct aan het meer. De bijzondere kenmerken van het gebouw zijn de binnenruimte zonder kolommen, die de grootste variabiliteit en creativiteit in ontwerp aan de binnenruimte geeft, maar ook vanwege de vrijheid en variabiliteit van de ruimte, de binnenstructuur, de ontwerptechniek is meer variabel, de uitbreidbare geometrie creëert binnenruimte, ook in lijn met de creatieve ideeën van [Art Center]. Split-level type structuur en hoofdtrap bevinden zich in het midden van de binnenruimte, terwijl de linker- en rechterkant split-level trappen zijn, dus in totaal vijf verschillende binnentrapgebieden die de ruimte verbinden.

Naam van het project : Geometry Space, Naam van de ontwerper : Kris Lin, Naam van de cliënt : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Huis

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.