Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huis

Geometry Space

Huis Dit project is een villaproject in [SAC Beigan Hill International Arts Centre] in de buitenwijken van Shanghai, er is een kunstcentrum in de gemeenschap, dat veel culturele activiteiten biedt, de villa kan een kantoor of studio of huis zijn, het community scape center heeft een groot meeroppervlak , dit model ligt direct aan het meer. De bijzondere kenmerken van het gebouw zijn de binnenruimte zonder kolommen, die de grootste variabiliteit en creativiteit in ontwerp aan de binnenruimte geeft, maar ook vanwege de vrijheid en variabiliteit van de ruimte, de binnenstructuur, de ontwerptechniek is meer variabel, de uitbreidbare geometrie creëert binnenruimte, ook in lijn met de creatieve ideeën van [Art Center]. Split-level type structuur en hoofdtrap bevinden zich in het midden van de binnenruimte, terwijl de linker- en rechterkant split-level trappen zijn, dus in totaal vijf verschillende binnentrapgebieden die de ruimte verbinden.

Naam van het project : Geometry Space, Naam van de ontwerper : Kris Lin, Naam van de cliënt : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Huis

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.