Design tijdschrift
Design tijdschrift
Makelaarskantoor

The Ribbon

Makelaarskantoor Zoals "Dans van het lint", met open ruimtelijke schaal, totale ruimte is wit, maak gebruik van het concept van meubelpostering, vorm een relatie die aansluit bij de ruimte, het meest bijzondere is de relatie tussen de muur en de kast, integreer bureau met plafond en grond, opzettelijk doorsneden door onregelmatige geometrie, niet alleen overmatige hoeveelheid defecten van de balk afdekken, maar ook het moderne feitelijke concept laten zien, met een abstract idee in krommestijl van lint door de reflectie van licht.

Naam van het project : The Ribbon, Naam van de ontwerper : Kris Lin, Naam van de cli├źnt : JIANG SU ZHI HAO Real Estate Development Company Limited.

The Ribbon Makelaarskantoor

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.