Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verlichting

Claire de Lune Chandelier

Verlichting Decoratief, verlicht, verkocht plat verpakt in een herbruikbare draagtas. Ik heb een betaalbare versie geleverd van een grandioos, luxueus, gekweekt product dat een vervlogen tijdperk vertegenwoordigt - barok / rococo, uitgevoerd in een modern materiaal. Dit thema is tijdloos. Tegelijkertijd zorgt Claire de Lune Chandelier voor een beetje humor, in zijn eigenzinnigheid. (Montage-instructies worden op papier verstrekt, evenals een CD-Beta). Het idee om het flat-pack te maken, was om mijn steentje bij te dragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot, en de eindklant te betrekken bij een bewust proces van hun aandeel in het hebben van impact op ons milieu.

Naam van het project : Claire de Lune Chandelier, Naam van de ontwerper : Claire Requa, Naam van de cliënt : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Verlichting

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.