Design tijdschrift
Design tijdschrift
Meubels Die Transformeren

Ludovico

Meubels Die Transformeren De manier waarop het ruimte bespaart is vrij origineel, met twee stoelen die volledig in de lade zijn verborgen. Wanneer u in het hoofdmeubel wordt geplaatst, realiseert u zich niet dat wat laden lijken te zijn, eigenlijk twee afzonderlijke stoelen zijn. U kunt ook een tafel hebben die als bureau kan worden gebruikt wanneer deze uit de hoofdstructuur wordt gehaald. De hoofdstructuur bestaat uit vier lades en een vak net boven de bovenste la waarin je veel spullen kunt opbergen. Het belangrijkste materiaal dat voor dit meubel wordt gebruikt, beign eucaliptus vingerlas, is milieuvriendelijk, ongelooflijk resistent, hard en heeft een zeer sterke visuele aantrekkingskracht.

Naam van het project : Ludovico, Naam van de ontwerper : Claudio Sibille, Naam van de cliƫnt : Sibille.

Ludovico Meubels Die Transformeren

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.