Design tijdschrift
Design tijdschrift
Meubels Die Transformeren

Ludovico

Meubels Die Transformeren De manier waarop het ruimte bespaart is vrij origineel, met twee stoelen die volledig in de lade zijn verborgen. Wanneer u in het hoofdmeubel wordt geplaatst, realiseert u zich niet dat wat laden lijken te zijn, eigenlijk twee afzonderlijke stoelen zijn. U kunt ook een tafel hebben die als bureau kan worden gebruikt wanneer deze uit de hoofdstructuur wordt gehaald. De hoofdstructuur bestaat uit vier lades en een vak net boven de bovenste la waarin je veel spullen kunt opbergen. Het belangrijkste materiaal dat voor dit meubel wordt gebruikt, beign eucaliptus vingerlas, is milieuvriendelijk, ongelooflijk resistent, hard en heeft een zeer sterke visuele aantrekkingskracht.

Naam van het project : Ludovico, Naam van de ontwerper : Claudio Sibille, Naam van de cliënt : Sibille.

Ludovico Meubels Die Transformeren

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.