Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lade-, Stoel- En Bureaucombinatie

Ludovico Office

Lade-, Stoel- En Bureaucombinatie Net als bij het Ludovico-hoofdmeubilair, heeft deze kantoorversie uiteraard hetzelfde principe: een volle stoel in een la verbergen zonder dat de stoel wordt opgemerkt en gezien als onderdeel van het hoofdmeubilair. De meesten zullen denken dat de stoelen nog een paar lades zijn. Pas als hij naar achteren wordt getrokken, zien we een stoel letterlijk uit zo'n drukke ruimte met lades komen. Inspiratie kwam voor een groot deel uit een bezoek aan de kaste van Pittamiglio en al zijn symbolische, verborgen boodschappen, evenals verborgen en onverwachte deuren of volle kamers.

Naam van het project : Ludovico Office, Naam van de ontwerper : Claudio Sibille, Naam van de cliënt : Sibille.

Ludovico Office Lade-, Stoel- En Bureaucombinatie

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.