Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lade-, Stoel- En Bureaucombinatie

Ludovico Office

Lade-, Stoel- En Bureaucombinatie Net als bij het Ludovico-hoofdmeubilair, heeft deze kantoorversie uiteraard hetzelfde principe: een volle stoel in een la verbergen zonder dat de stoel wordt opgemerkt en gezien als onderdeel van het hoofdmeubilair. De meesten zullen denken dat de stoelen nog een paar lades zijn. Pas als hij naar achteren wordt getrokken, zien we een stoel letterlijk uit zo'n drukke ruimte met lades komen. Inspiratie kwam voor een groot deel uit een bezoek aan de kaste van Pittamiglio en al zijn symbolische, verborgen boodschappen, evenals verborgen en onverwachte deuren of volle kamers.

Naam van het project : Ludovico Office, Naam van de ontwerper : Claudio Sibille, Naam van de cliënt : Sibille.

Ludovico Office Lade-, Stoel- En Bureaucombinatie

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.