Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tafel

UFO

Tafel Combinatie van glas, metaal en hout. Het huidige ontwerp ondersteunt de conceptie van het Xo-Xo-l designbedrijf, dat wordt omschreven als "Meubels van positieve emoties". Het is een zeer functioneel ontwerp, hoewel het van buitenaf erg licht en uniek is. Deze unit is een volledig demonteerbare unit, die op elke plaats kan worden gedemonteerd en gemonteerd.

Naam van het project : UFO, Naam van de ontwerper : Viktor Kovtun, Naam van de cliënt : Xo-Xo-L design.

UFO Tafel

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.