Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tafel

Minimum

Tafel Zeer licht en eenvoudig in productie en transport. Het is een zeer functioneel ontwerp, hoewel het van buitenaf erg licht en uniek is. Deze unit is een volledig demonteerbare unit, die op elke plaats kan worden gedemonteerd en gemonteerd. De lengte kan gecombineerd worden gemaakt, omdat het houten-metalen poten kunnen zijn, gemonteerd via de metalen connectoren. De vorm en kleur van de poten kunnen naar wens worden aangepast.

Naam van het project : Minimum, Naam van de ontwerper : Viktor Kovtun, Naam van de cliënt : Xo-Xo-L design.

Minimum Tafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.