Design tijdschrift
Design tijdschrift
Een Driedelige Etalageset

Ribbons, Strips and Diamonds

Een Driedelige Etalageset Naast de praktische voordelen van volledig gevoerde gordijnen (isolatie, zonwering, echodemping, warmte, maskering van een lelijk zicht) en een jaloezie (filtering van licht), is deze set ook bijzonder origineel, esthetisch en stijlvol en de combinatie van verschillende kleuren stoffen (erwt / licht / metallic donkergroen, marineblauw, wit, geel), texturen (satijnen linten, linnen, net), vormen (kleine / grote diamanten) en oppervlakken (bies versus platte stoffen panelen) dragen bij aan het opvallende effect.

Naam van het project : Ribbons, Strips and Diamonds, Naam van de ontwerper : Lesley Bloomfield Faedi, Naam van de cliƫnt : Auto-entreprise : Mme Bloomfield Faedi Lesley.

Ribbons, Strips and Diamonds Een Driedelige Etalageset

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.