Design tijdschrift
Design tijdschrift
Eetkamerstoel

'A' Back Windsor

Eetkamerstoel Massief hardhout, traditioneel schrijnwerk en moderne machines vormen een update van de mooie Windsor Chair. De voorpoten gaan door de stoel om de koningspaal te worden en de achterpoten reiken tot aan de top. Met triangulatie brengt dit sterke ontwerp de krachten van compressie en spanning opnieuw in lijn met een maximaal visueel en fysiek effect. De afwerking met melkverf of heldere olie houdt de duurzame traditie van Windsor-stoelen in stand.

Naam van het project : 'A' Back Windsor , Naam van de ontwerper : Stoel Burrowes, Naam van de cli├źnt : Stoel Burrowes Studio.

'A' Back Windsor  Eetkamerstoel

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.