Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wastafel

Vortex

Wastafel Het doel van het vortex-ontwerp is om een nieuwe vorm te vinden om de waterstroom in wastafels te beïnvloeden om hun efficiëntie te verhogen, bij te dragen aan hun gebruikerservaring en hun esthetische en semiotische kwaliteiten te verbeteren. Het resultaat is een metafoor, afgeleid van een geïdealiseerde vortexvorm die afvoer en waterstroming aangeeft, die het hele object visueel aangeeft als een functionerende wastafel. Deze vorm in combinatie met de kraan leidt het water in een spiraalvormig pad waardoor dezelfde hoeveelheid water meer grond kan bedekken, wat resulteert in een lager waterverbruik voor het schoonmaken.

Naam van het project : Vortex, Naam van de ontwerper : Deniz Karasahin, Naam van de cliënt : Dk design.

Vortex Wastafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.