Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wastafel

Vortex

Wastafel Het doel van het vortex-ontwerp is om een nieuwe vorm te vinden om de waterstroom in wastafels te beïnvloeden om hun efficiëntie te verhogen, bij te dragen aan hun gebruikerservaring en hun esthetische en semiotische kwaliteiten te verbeteren. Het resultaat is een metafoor, afgeleid van een geïdealiseerde vortexvorm die afvoer en waterstroming aangeeft, die het hele object visueel aangeeft als een functionerende wastafel. Deze vorm in combinatie met de kraan leidt het water in een spiraalvormig pad waardoor dezelfde hoeveelheid water meer grond kan bedekken, wat resulteert in een lager waterverbruik voor het schoonmaken.

Naam van het project : Vortex, Naam van de ontwerper : Deniz Karasahin, Naam van de cliënt : Dk design.

Vortex Wastafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.