Design tijdschrift
Design tijdschrift
Digitale Gateway

National Bank of Greece's i-bank

Digitale Gateway Conceptstore die huisvesting biedt en advies geeft over zijn aanbiedingen voor online, mobiel en telefonisch bankieren. Er is geen teller - in plaats daarvan gebruiken klanten in-store computers om dagelijkse banktransacties te voltooien, bijv. het opzetten van bestellingen en het bekijken van verklaringen, met de steun van het 4-koppige team van de winkel. De NBG-app is beschikbaar op iPads en iPhones bij de centrale 'Great Ideas'-stands, priv├ęcabines kunnen worden gebruikt voor internet- en telefoonbankieren, en touchscreens in de Interactive Zone geven bezoekers toegang tot bankdiensten en spelen van games.

Naam van het project : National Bank of Greece's i-bank , Naam van de ontwerper : Allen International, Naam van de cli├źnt : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  Digitale Gateway

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.