Design tijdschrift
Design tijdschrift
Digitale Gateway

National Bank of Greece's i-bank

Digitale Gateway Conceptstore die huisvesting biedt en advies geeft over zijn aanbiedingen voor online, mobiel en telefonisch bankieren. Er is geen teller - in plaats daarvan gebruiken klanten in-store computers om dagelijkse banktransacties te voltooien, bijv. het opzetten van bestellingen en het bekijken van verklaringen, met de steun van het 4-koppige team van de winkel. De NBG-app is beschikbaar op iPads en iPhones bij de centrale 'Great Ideas'-stands, privécabines kunnen worden gebruikt voor internet- en telefoonbankieren, en touchscreens in de Interactive Zone geven bezoekers toegang tot bankdiensten en spelen van games.

Naam van het project : National Bank of Greece's i-bank , Naam van de ontwerper : Allen International, Naam van de cliënt : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  Digitale Gateway

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.