Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lamp

Capsule Lamp

Lamp De lamp is oorspronkelijk ontworpen voor een kinderkledingmerk. De inspiratie komt uit capsulespeelgoed dat kinderen krijgen van verkoopautomaten die zich meestal aan winkelpuien bevinden. Als je naar de lamp kijkt, zie je een heleboel kleurrijke capsulespeeltjes, die allemaal een wens en genot dragen die de jeugdige ziel doen ontwaken. Het aantal capsules is naar wens aan te passen en de inhoud te vervangen. Van alledaagse trivia tot speciale decoraties, elk object dat je in de capsules stopt, wordt een uniek verhaal van jezelf, waardoor je leven en gemoedstoestand op een bepaald moment kristalliseren.

Naam van het project : Capsule Lamp, Naam van de ontwerper : Lam Wai Ming, Naam van de cliënt : .

Capsule Lamp Lamp

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.