Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lettertype

Red Script Pro typeface

Lettertype Red Script Pro is een uniek lettertype dat is geïnspireerd op nieuwe technologieën en gadgets voor alternatieve vormen van communicatie en ons op harmonieuze wijze verbindt met zijn gratis briefvormen. Geïnspireerd door de iPad en ontworpen in Brushes, komt het tot uiting in een unieke schrijfstijl. Het bevat Engels, Grieks en het Cyrillische alfabet en ondersteunt meer dan 70 talen.

Naam van het project : Red Script Pro typeface, Naam van de ontwerper : Red Design Consultants Rodanthi Senduka, Naam van de cliënt : .

Red Script Pro typeface Lettertype

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.