Design tijdschrift
Design tijdschrift
Led-Spot

Stratas.02

Led-Spot LED-spot voor railmontage, speciaal ontworpen voor de Xicato XSM Artist Series LED-module (de beste kleurweergave-LED in zijn klasse). Perfect voor het verlichten van kunstwerken en interieuromgevingen, strakke esthetiek en een compact totaalformaat. Stratas.02 wordt standaard geleverd met 3 verwisselbare reflectoren (spot 20˚, medium 40˚, flood 60˚) en een honingraatwerende lamel.

Naam van het project : Stratas.02, Naam van de ontwerper : Christian Schneider-Moll, Naam van de cliënt : .

Stratas.02 Led-Spot

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.