Design tijdschrift
Design tijdschrift
Led-Spot

Stratas.02

Led-Spot LED-spot voor railmontage, speciaal ontworpen voor de Xicato XSM Artist Series LED-module (de beste kleurweergave-LED in zijn klasse). Perfect voor het verlichten van kunstwerken en interieuromgevingen, strakke esthetiek en een compact totaalformaat. Stratas.02 wordt standaard geleverd met 3 verwisselbare reflectoren (spot 20˚, medium 40˚, flood 60˚) en een honingraatwerende lamel.

Naam van het project : Stratas.02, Naam van de ontwerper : Christian Schneider-Moll, Naam van de cliënt : .

Stratas.02 Led-Spot

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.