Design tijdschrift
Design tijdschrift
Keramische Tegels

elhamra

Keramische Tegels Speciale lijnen die het paleis waardig zijn Ontworpen door de inspiratie van het paleis van Elhamra, dat wordt beschreven als de droompaleizen die een weerspiegeling zijn van de echte wereld in het verhaal van 1001 nachten, is een van de best bereikte voorbeelden die zijn gemaakt met digitale technologie en verschijnen in driedimensionale texturen in afmetingen van 30 x 60 cm met kleuren; turkoois, lichtturkoois en wit. De grondkleuren van Elhamra gaan vergezeld van decoraties in dezelfde kleuren. Elhamra, is een unieke keuze om kuuroorden te creëren die doen denken aan paleizen ...

Naam van het project : elhamra, Naam van de ontwerper : Bien Seramik Design Team, Naam van de cliënt : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

elhamra Keramische Tegels

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.