Design tijdschrift
Design tijdschrift
Keramische Tegels

elhamra

Keramische Tegels Speciale lijnen die het paleis waardig zijn Ontworpen door de inspiratie van het paleis van Elhamra, dat wordt beschreven als de droompaleizen die een weerspiegeling zijn van de echte wereld in het verhaal van 1001 nachten, is een van de best bereikte voorbeelden die zijn gemaakt met digitale technologie en verschijnen in driedimensionale texturen in afmetingen van 30 x 60 cm met kleuren; turkoois, lichtturkoois en wit. De grondkleuren van Elhamra gaan vergezeld van decoraties in dezelfde kleuren. Elhamra, is een unieke keuze om kuuroorden te creƫren die doen denken aan paleizen ...

Naam van het project : elhamra, Naam van de ontwerper : Bien Seramik Design Team, Naam van de cliĆ«nt : BÄ°EN SERAMÄ°K SAN.VE TÄ°C.A.Ş..

elhamra Keramische Tegels

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.