Design tijdschrift
Design tijdschrift
Badkamerset

FRACTURE

Badkamerset Unieke stijl van keramisch sanitair, opmerkelijk ontwerp van breukglaslijnen Commentaar Deconstructivisme ... Breuk Desintegratie van de integriteit van de componenten van de structuur, de spellen op oppervlakken, om geometrische ontwerpelementen te maken zoals de buitenkant van producten en het verplaatsen van de deconstructivistische stijl op basis van de serie als voorbeeld van Fracture Bien kwam een van de meest opmerkelijke series tegen.

Naam van het project : FRACTURE, Naam van de ontwerper : Bien Seramik Design Team, Naam van de cli├źnt : B─░EN SERAM─░K SAN.VE T─░C.A.┼×..

FRACTURE Badkamerset

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.