Design tijdschrift
Design tijdschrift
Vouwfiets

DONUT

Vouwfiets Eenvoudig op te vouwen fietsconcept dat in een cirkelvormig frame wordt opgevouwen zonder dat er delen van de fiets buiten het frame uitsteken. De fiets ziet eruit als een cirkel na het opvouwen, die gemakkelijk kan worden gedragen, opgeborgen en opgeborgen. Deze fiets heeft een rond frame van aluminiumlegering dat de last van de berijder op zich neemt. De voor- en achtervorken zijn gedraaid naar het ronde frame. Deze fiets heeft een buisvormig pedaal dat zowel schuift als roteert in de crankbar. Combinatie van ketting en versnelling drives worden gebruikt om beweging over te brengen naar het achterwiel. in hoogte verstelbare stoel en handvat met gps, muziekspeler en cyclometer.

Naam van het project : DONUT, Naam van de ontwerper : Arvind Mahabaleshwara, Naam van de cliënt : .

DONUT Vouwfiets

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.