Design tijdschrift
Design tijdschrift
Vouwfiets

DONUT

Vouwfiets Eenvoudig op te vouwen fietsconcept dat in een cirkelvormig frame wordt opgevouwen zonder dat er delen van de fiets buiten het frame uitsteken. De fiets ziet eruit als een cirkel na het opvouwen, die gemakkelijk kan worden gedragen, opgeborgen en opgeborgen. Deze fiets heeft een rond frame van aluminiumlegering dat de last van de berijder op zich neemt. De voor- en achtervorken zijn gedraaid naar het ronde frame. Deze fiets heeft een buisvormig pedaal dat zowel schuift als roteert in de crankbar. Combinatie van ketting en versnelling drives worden gebruikt om beweging over te brengen naar het achterwiel. in hoogte verstelbare stoel en handvat met gps, muziekspeler en cyclometer.

Naam van het project : DONUT, Naam van de ontwerper : Arvind Mahabaleshwara, Naam van de cli├źnt : .

DONUT Vouwfiets

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.