Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huis- En Kantoormeubilair

Egg-table

Huis- En Kantoormeubilair De tafelbladbasis is de metalen ring, in het midden waarvan het glas is geïnstalleerd, en het buitenste deel is gemaakt van hout, plastic of een ander materiaal, handig voor de tafels. De tafel heeft twee L-vormige poten van metaal, die elkaar aankijken en daardoor voor stevigheid zorgen. De tafel kan volledig worden gedemonteerd voor transport.

Naam van het project : Egg-table, Naam van de ontwerper : Viktor Kovtun, Naam van de cli├źnt : Xo-Xo-L design.

Egg-table Huis- En Kantoormeubilair

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.