Design tijdschrift
Design tijdschrift
Upcycled Sieraden

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Sieraden Mooie, heldere, upcycled sieraden, ontworpen vanuit de behoefte om het afvalmateriaal van de productie van Claire de Lune Chandelier te gebruiken. Deze lijn heeft zich ontwikkeld tot een aanzienlijk aantal collecties - allemaal verhalende verhalen, die allemaal een zeer persoonlijke blik in de filosofieƫn van de ontwerper vertegenwoordigen. Transparantie is een essentieel onderdeel van de eigen filosofie van de ontwerper, en dit wordt weerspiegeld in de keuze van het gebruikte acryl. Afgezien van het gebruikte spiegelacrylaat, dat zelf licht reflecteert, is het materiaal altijd transparant, kleur of helder. CD-verpakkingen versterken de concepten van herbestemming.

Naam van het project : Clairely Upcycled Jewellery , Naam van de ontwerper : Claire Requa, Naam van de cliƫnt : CLAIRELY upcycled jewellery.

Clairely Upcycled Jewellery  Upcycled Sieraden

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.