Design tijdschrift
Design tijdschrift
Speelgoed

Minimals

Speelgoed Minimals zijn een schattige lijn van modulaire dieren die worden gekenmerkt door het gebruik van een primair kleurenpalet en geometrische vormen. De naam is ooit afgeleid van het woord "Minimalisme" en de samentrekking van "Mini-Animals". Ze zijn er zeker op uit om de essentie van speelgoedheid bloot te leggen door alle niet-essentiële vormen, kenmerken en concepten te elimineren. Samen creëren ze een pantone van kleuren, dieren, kleding en archetypen, waardoor mensen worden aangemoedigd om het personage te kiezen waarmee ze zich identificeren.

Naam van het project : Minimals, Naam van de ontwerper : Sebastián Burga, Naam van de cliënt : Minimals.

Minimals Speelgoed

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.