Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lepel, Cadeau

Naming Spoon

Lepel, Cadeau De 'Naming Spoon' kwam voort uit de behoefte om een modern en populair alternatief te bieden voor het traditionele doopgeschenk, namelijk een lepel. Ik wilde een lepel maken die kan worden gepersonaliseerd en genoemd als 'Naming Spoon'. Naamgevingsceremonies zijn de laatste tijd steeds populairder geworden. Ik wilde een object maken, de 'Naming Spoon', te geven tijdens de Naming Ceremony of Christening Elke 'Naming Spoon' is uniek en kan worden gepersonaliseerd met de ontvangers Birth Stone en geïnitialiseerd en kan worden gepresenteerd als erfstuk voor de families erfgoed.

Naam van het project : Naming Spoon, Naam van de ontwerper : Katherine Alexandra Brunacci, Naam van de cliënt : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Lepel, Cadeau

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.