Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lepel, Cadeau

Naming Spoon

Lepel, Cadeau De 'Naming Spoon' kwam voort uit de behoefte om een modern en populair alternatief te bieden voor het traditionele doopgeschenk, namelijk een lepel. Ik wilde een lepel maken die kan worden gepersonaliseerd en genoemd als 'Naming Spoon'. Naamgevingsceremonies zijn de laatste tijd steeds populairder geworden. Ik wilde een object maken, de 'Naming Spoon', te geven tijdens de Naming Ceremony of Christening Elke 'Naming Spoon' is uniek en kan worden gepersonaliseerd met de ontvangers Birth Stone en geïnitialiseerd en kan worden gepresenteerd als erfstuk voor de families erfgoed.

Naam van het project : Naming Spoon, Naam van de ontwerper : Katherine Alexandra Brunacci, Naam van de cliënt : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Lepel, Cadeau

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.