Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fietssignaleringssysteem

Reggal Originals

Fietssignaleringssysteem Reggal Originals is een prototype van een signaleringsontwerpconcept dat fietsers helpt hun directionele intentie aan andere automobilisten te tonen. Het prototype is zo ontworpen dat automobilisten van alle kanten kunnen zien. Het product kan worden bereikt door twee wegen: de voorkant en de achterkant. Het belangrijkste van alles is dat het in één systeem moet worden geïntegreerd, waardoor het product het premium gevoel moet hebben dat het naadloos in de fiets past zonder enig uitstekend item. De signaleringslichten aan de voorzijde zijn gemaakt met behulp van LED-lampen die mooi in de groeven van een metalen ring passen.

Naam van het project : Reggal Originals, Naam van de ontwerper : Tay Meng Kiat Nicholas, Naam van de cliënt : .

Reggal Originals Fietssignaleringssysteem

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.