Design tijdschrift
Design tijdschrift
Handsfree Video-Deurtelefoon

Tiara

Handsfree Video-Deurtelefoon Tiara is ontworpen in overeenstemming met het horizontale en verticale gebruik, afhankelijk van de breedte van de plaats van gebruik. De esthetische kwaliteit van het product kan in horizontale en verticale positie worden gehandhaafd. Gepatenteerd 90 graden draaibaar apparaat dat is ontworpen voor 2,5 en 3,5 inch monitoren zorgt voor een gemakkelijke rotatie van de monitor. Door middel van het gepatenteerde sluitsysteem kunnen deksels worden geopend zonder gebruik van hulpapparatuur of kracht. Vervangbare frames en luidsprekerroosters zorgen voor een verrassend esthetisch effect.

Naam van het project : Tiara, Naam van de ontwerper : RAHSAN AKIN, Naam van de cliƫnt : NETELSAN.

Tiara Handsfree Video-Deurtelefoon

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.