Design tijdschrift
Design tijdschrift
Spaarvarken

DEEPE

Spaarvarken Het object is een spaarvarken. Het unieke karaktervormige uiterlijk combineert een dure, prestigieuze sieraden met een liefdevolle en vriendelijke en de constante aanwezigheid van familieleden, fondsenwerving is zeer functionele eigenschappen. Maar het meest opvallende kenmerk dat DeePee - alles naast de standaardfuncties perfect voldoet - is die nieuwe formulering, unieke en complementaire gecontextualiseerde "juweel" alle exclusieve woning.

Naam van het project : DEEPE, Naam van de ontwerper : Zoltan Madosfalvi, Naam van de cliënt : Lima Home design studio.

DEEPE Spaarvarken

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.