Design tijdschrift
Design tijdschrift
Spaarvarken

DEEPE

Spaarvarken Het object is een spaarvarken. Het unieke karaktervormige uiterlijk combineert een dure, prestigieuze sieraden met een liefdevolle en vriendelijke en de constante aanwezigheid van familieleden, fondsenwerving is zeer functionele eigenschappen. Maar het meest opvallende kenmerk dat DeePee - alles naast de standaardfuncties perfect voldoet - is die nieuwe formulering, unieke en complementaire gecontextualiseerde "juweel" alle exclusieve woning.

Naam van het project : DEEPE, Naam van de ontwerper : Zoltan Madosfalvi, Naam van de cli├źnt : Lima Home design studio.

DEEPE Spaarvarken

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategie├źn. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.