Design tijdschrift
Design tijdschrift
Creatieve Kantoorinrichting

Reckitt Benckiser office design

Creatieve Kantoorinrichting De vraag van de klant was om een volledig doorlopend, open, modern kantoor te plannen. Houd er rekening mee dat de verlichting erg goed is en profiteer optisch van alle grote ruimtes. Niet afdichten. Gedeelte van de eetkamer en open keuken probeerden we de medewerkers een trendy koffieshop te laten voelen. Bij de introductie werd het jonge RB-team, een loftomgeving en de merkkleuren van het bedrijf unaniem gestemd voor het interieurontwerp van een street art-stijl.

Naam van het project : Reckitt Benckiser office design, Naam van de ontwerper : Zoltan Madosfalvi, Naam van de cliƫnt : .

Reckitt Benckiser office design Creatieve Kantoorinrichting

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.