Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tafel Met Verstelbaar Tafelblad

Dining table and beyond

Tafel Met Verstelbaar Tafelblad Deze tafel kan het oppervlak aanpassen aan verschillende vormen, materialen, texturen en kleuren. In tegenstelling tot een conventionele tafel, waarvan het tafelblad dient als een vast oppervlak voor de serveeraccessoires (borden, serveerschalen, enz.), Fungeren de componenten van deze tafel als zowel het oppervlak als de serveeraccessoires. Deze accessoires kunnen worden samengesteld in verschillende vorm- en maatcomponenten, afhankelijk van de vereiste eetbehoeften. Dit unieke en innovatieve ontwerp verandert een traditionele eettafel in een dynamisch middelpunt door de voortdurende herschikking van gebogen accessoires.

Naam van het project : Dining table and beyond, Naam van de ontwerper : Athanasia Leivaditou, Naam van de cliƫnt : Studio NL.

Dining table and beyond Tafel Met Verstelbaar Tafelblad

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.